searchbar
 

Vanskelig å velge? Vi hjelper deg i VindusGuiden

Før var det få valg som måtte tas i forkant av et vinduskjøp. Sånn er det ikke lenger.

I dag finnes det en rekke muligheter – og hvert eneste valg har store konsekvenser for det ferdige resultatet. Det er derfor det er viktig at du er trygg på at du har valgt det beste for ditt hjem. Slik får du nemlig størst glede av dine nye vinduer – både nå, og på sikt.

I VindusGuiden har vi gjort det enkelt å velge, både med tanke på utseende, komfort og funksjon. Du kan sitte i ro og mak med din PC, mobil eller nettbrett å forta dine valg. Vi guider deg gjennom, trinn for trinn. Når du er ferdig får du en unik oversikt som du kan ta med til din nærmeste Natre-forhandler – så er du sikker på at du gjør det beste vinduskjøpet.

Slik bruker du VindusGuiden   

VindusGuiden er et verktøy som skal hjelpe deg med å velge de rette produktene. Du får konkrete anbefalinger, og kan velge hva som er viktig for deg.

 

1. Marker huset ditt på kartet

Hvilken fasade som vender mot nord, sør, øst eller vest er ikke uten betydning for valget av vinduer. I VindusGuiden gir vi deg konkrete anbefalinger på hva du bør tenke på. Du kan enkelt markere omrisset av huset ditt ved å klikke på hjørnene.

 

2. Ta de rette valgene

VindusGuiden gir deg en innføring i de valgene du bør ta stilling til før du velger dine nye vinduer. Du kan se våre anbefalinger, og huke av for hvilke egenskaper og produkter som er aktuelle for deg.

 

3. Skriv ut oversikten

Når du har fullført alle trinnene i VindusGuiden får du en unik oversikt over dine personlige valg i VindusRapporten. Oversikten kan skrives ut, eller lagres som en pdf-fil som du kan sende til din lokale Natre forhandler.