Hopp til hovedinnhold

Miljø og kvalitet

Miljø og kvalitet

Vi legger vår ære i å utvikle og produsere produkter som varer og er mest mulig energieffektive. Samtidig som vi gjør det på en måte som setter minst mulig fotavtrykk på miljøet. Vårt mål er at du skal være trygg på at investeringen du gjør i dag, er en investering både i din fremtid og for kommende generasjoner.

Sunne hjem

I Norden tilbringer vi mer enn 90 % av tiden innendørs, så det er viktig for vår trivsel å ha et sunt innemiljø. Vinduer og dører er mer enn noe du åpner og lukker, de er med på å gi deg nok lys og luft samtidig som de holder kulden ute.

Med hensyn til naturen

Vi produserer vinduer med minst mulig fotavtrykk. SINTEF sertifiseringer viser at våre produkter ikke inneholder noen prioriterte miljøgifter (CMR, PBT og vPvB stoffer) eller andre stoffer i en mengde som vurderes som helse- og miljøfarlige.

SINTEF konstaterer også at våre produkter ikke avgir partikler, gasser eller stråling som gir negativ påvirkning på inneklimaet eller har helsemessig betydning.

Natres vinduer og balkongdører er konstruert slik at de kan materialgjenvinnes.

Vinduer med lang levetid

Våre energieffektive vinduer og dører er laget for å vare lengst mulig slik at den investeringen du gjør i dag er verdt hver krone. Dette gjør vi ved å velge kun de beste råvarer i produksjon og benytte den nyeste kunnskapen i vår bransje.