searchbar
 

Hvor glad er du i å male?

Du kan få din dør i tre, eller i tre med aluminiumskledning på yttersiden. Velger du det siste trenger du ikke å bruke tid på å male døren i hele dens levetid. I stedet for kan du nøye deg med å vaske den i ny og ne.

Ditt valg skal selvfølgelig også handle om smak og behag, og vi vet at mange verdsetter tre som et tradisjonsrikt og solid materiale. I den sammenheng er det verdt å vite at du med begge løsningene får en tredør innenfor, og at vår alumiumsbekledning er så gjennomført designet at du skal ganske nærme før du oppdager at døren er bekledd på yttersiden.

Tre – for deg som foretrekker det klassiske og tradisjonsrike.

Tredørene fra Natre har et moderne utseende, og er basert på topp kvalitet og godt håndverk. Vi bruker utelukkende kjernetre, og overflatebehandler i tre omganger for å sikre deg det beste produktet.

Våre tredører kan tilpasses husets stil enten du liker det tradisjonelle, eller det mer moderne. En tredør fra Natre er solid og godt gjennomprøvd med lang holdbarhet, for vi vet hva som skal til for å lage kvalitetsprodukter. Alle våre dører er produsert i Norge – for norske forhold.

Tre/alu – for deg som vil ha en moderne dør med minimalt med vedlikehold.

Natre tre/alu er en tredør med vedlikeholdsfri aluminiumskledning på utvendig side.

Kledningen er stilren og har den samme matte overflaten som en malt tredør. Det betyr at det er svært vanskelig å se at det er aluminiumskledning på døren, og den er derfor like elegant på trehus og hytter som de tradisjonelle tredørene vi kjenner så godt.

Finn riktig produkt:

   
Prøv VindusGuiden å få oversikt