Hopp til hovedinnhold

Heve-/skyvedør

Markedets beste

  • maksimalt med dagslys
  • enkel åpning til det utenfor, kommer ikke i konflikt med noe verken ute eller inne
  • heve-/skyvedør er tettere enn en vanlig skyvedør
  • ett eller to skyvbare felt
  • størrelse opp til 6 meter bredde

Høydepunkter

Materiale

Isolasjonsevne

Profil

  • Rettkant

Plassbesparende heve-/skyvedør

En heve-/skyvedør tar ikke opp plass, verken ute eller inne. Den lar deg derfor utnytte alle kvadratmeterne du har til rådighet og du kan innrede helt inntil døra både ute på verandaen og innendørs.

Heve-/skyvedør i store størrelser

Du velger mellom standard størrelse eller spesialtilpassede mål etter dine ønsker. Vi har en av markedets største heve-/skyvedør - opptil 6 meter i bredde når du har tofløyet dør. Hvis du supplerer med vinduer ved siden av og over kan du få mye lys inn og sikt ut.

En heve-/skyvedør med enkel åpning og lukking

Døren manøvreres enkelt ved hjelp av det funksjonelle håndtaket, og en robust hjulgang sørger for smidig åpning og lukking. En hjulgang som tåler opp til 400 kg skyvefelt.

Heve-/skyvedøren som tåler ekstremvær

Vi bruker miljøvennlig kvalitetstre med høy andel kjerneved slik at dørene får en naturlig impregnering og de holder lenger. Til det beste for deg, oss og miljøet.

Velger du aluminumskledning på utsiden, beskyttes produktet ytterligere mot sol og regn slik at du slipper vedlikehold i årene som kommer.

Optimalisert for best mulig isolasjon

Du velger selv om du ønsker 2- eller 3-lags glass, og slik er det opp til deg om heve-/skyvedøren skal ha U-verdi 1.2 (2-lags glass) eller 0.8 (3-lags glass). Bygger du nytt er det TEK17 krav som gjelder og da må du gå for 0.8 i U-verdi.

Utover lag med glass er Natres heve-/skyvedør ekstra tett fordi den løftes ned i karmen og ikke bare skyves inntil. Faktisk så er både terskel, konstruksjon, pakning og glass optimalisert for å isolere best mulig. Terskelen i aluminium har innlagt brutt kuldebro på 50 millimeter

Dette bekreftes av SINTEF-godkjenningen på døra, som scorer så høyt det er mulig å måle på vind- og vanntetthet (opptil tropisk storm). Og døren blir bare tettere jo mer det blåser!

Stødig konstruksjon

En bred og solid karm sørger for at den store glassdøra holder seg stødig år ut og år inn. Dessuten leveres alle Natres dører i laminert tre med glass limt til glassfalsen. Dette gjør at det er vanskelig å fjerne glasset fra utsiden og gir en innbrudds­hemmende virkning.

Handicapterskel på kun 25 millimeter er standard.

1. Design

Vi skreddersyr dørene etter dine ønsker og behov.

Profil

Natre heve- /skyvedør har rettkant profil som standard design. Rammen er 105 mm dyp og karmprofilen har en rett kant på 90 grader.

2. Glassvalg og isolasjon

Velg glass basert på dine behov

Du kan velge mellom 2- eller 3-lags glass hvor tre lag gir deg bedre isolasjonsevne enn to. Isolasjonsevnen angis i U-verdi og jo lavere U-verdi, jo bedre isolasjonsevne.

3. Materiale

Våre dører er produsert av fingerskjøtt og laminert tre med naturlig impregnering, og de er overflatebehandlet mot sopp og råte. Produktene består av en høy andel kjerneved fra furu som isolerer godt og tåler nordiske forhold.

4. Tilvalg

Tilpass dørene etter dine behov

Funksjonsglass

Funksjonsglass kan gi deg bedre bokomfort på flere områder. For eksempel kan du dempe varmen fra sola, støyen utenfra eller ha dører som vasker seg selv. Vær oppmerksom på at ikke alle funksjonsglass lar seg kombinere i en og samme dør.

Finn din forhandler

Få eksperthjelp, veiledning og et skreddersydd tilbud mens du venter.