Søk
Vinduer
Ressurser
Om oss
Proff

Alt du trenger å vite

Alt du trenger å vite om vinduer

Her gir vi deg svar på spørsmål du har før du kjøper vinduer, hvordan du finner vinduet som dekker dine behov og hvordan du monterer og vedlikeholder vinduene.

Lær mer

Aktuelt

Natre ble årets leverandør hos Hellvik Hus

Vi setter stor pris på å motta prisen som årets leverandør hos Hellvik hus. Det ligger mye arbeid bak en slik utmerkelse, og vi blir alle motivert til videre innsats for at våre forhandlere skal kjenne seg trygge i sitt valg av Natre som vindusprodusent.


Vant årets mangfoldspris Slik gir du hytta et løft med nye vinduerVid utsikt med heve-/skyvedør

Se alle artikler

Inspirasjon

Se alle inspirasjonsartikler


Snarveier

Priser

Ressurser
Alt du trenger å vite om vinduer

Priser

Inspirasjon

Kompromissløst drømmehus og vindusvalg

Thea og Morten har selv utformet tegningene til drømmehuset – med nyttige råd fra en arkitekt og med god hjelp fra et lokalt byggvarefirma. Det unge paret har vært målrettet og kompromissløse i sine valg av løsninger.

De ville både bo tett på fjorden og nyte den flotte utsikten – uten at gå på akkord med bokomforten. Hele langsiden på huset som vender ut mot Randsfjorden består derfor av store vinduer samt en solid heve/skyvedør. På denne siden av huset er det veldig åpent og kan blåse mye – i vintertiden kan det krype ned mot 20 minusgrader.

Familien valgte derfor ekstra isolerte 3-lags glass i deres vindusløsning. På den måten har de sikret optimal bokomfort og minimalt med varmetap. ”Vi gleder oss over at våre barn kan leke på gulvet på vinteren uten at det trekker fra vinduene” forteller Thea.

Familien har sikkerhetsglass på alle glassflatene på utsiktssiden, hvilket reduserer personskade hvis noen kolliderer med glasset. Samtidig reduserer et UV-filter i det laminerte glasset falming av gardiner, møbler og parkett med 50%.

1 / 4