Søk
Vinduer
Ressurser
Om oss
Proff

Alt du trenger å vite

Alt du trenger å vite om vinduer

Her gir vi deg svar på spørsmål du har før du kjøper vinduer, hvordan du finner vinduet som dekker dine behov og hvordan du monterer og vedlikeholder vinduene.

Lær mer

Aktuelt

Natre ble årets leverandør hos Hellvik Hus

Vi setter stor pris på å motta prisen som årets leverandør hos Hellvik hus. Det ligger mye arbeid bak en slik utmerkelse, og vi blir alle motivert til videre innsats for at våre forhandlere skal kjenne seg trygge i sitt valg av Natre som vindusprodusent.


Vant årets mangfoldspris Slik gir du hytta et løft med nye vinduerVid utsikt med heve-/skyvedør

Se alle artikler

Inspirasjon

Se alle inspirasjonsartikler


Snarveier

Priser

Ressurser
Alt du trenger å vite om vinduer

Priser

Inspirasjon

Funkis ved vannkanten

Tett opp mot havgapet i Brønnøysund finner du en rålekker funkisperle. Her har familien Pettersen/Benjaminsen bygget nytt hus – akkurat slik de vil ha det.

Huset fra Blink Hus stod ferdig i februar 2017, og familien består av ekteparet Cathrine og Stig Angel, med barna Ronja på 12, Noah på 10 og minstemann Cornelius på 3.

Når man skal skape et nytt hjem, hvor mange forskjellige behov skal møtes, må de valgene man tar være nøye overveid. Men akkurat valget av vindusprodusent var ikke et vanskelig valg følge Stig Angel.

- Jeg jobbet i seks år som selger av nye hus og hytter. Dermed visste jeg med bakgrunn i dette mye om både Natre og deres konkurrenter. For meg var da valget enkelt.

Huset i Brønnøysund er ikke deres første. Tidligere har paret både renovert og bygget nytt, men valget av vindusprodusent har alltid vært det samme.

- Vi har vært veldig fornøyde før, og derfor ble det naturlig å velge Natre også denne gangen, sier Stig Angel.

1 / 6

Stig Angels erfaring som husselger gjør han bevisst på at et vindu ikke nødvendigvis bare er et vindu. Derfor valget paret å gå for flere av tilvalgene som Natre tilbyr. Vinduene i huset deres har både 3-lags glass, vedlikeholdsfri aluminiumskledning utvendig, selvrensende glass og solvarmedempende glass.

- Det er veldig deilig å slippe utvendig vindusvask, og solvarmedemping er fantastisk på varme sommerdager.

Les mer om slike funksjonsglass i Alt om vinduer her.

I tillegg er det godt å tenke på alt arbeidet vi sparer oss for siden vi har valgt vedlikeholdsfri utside på vinduene, sier Cathrine, og Stig Angel supplerer:

- Våre vinduer har dessuten samlet U-verdi på 0,8 som følge av at vi har valgt 3-lags glass. Dette valget tok vi for å få mest mulig energibesparelse, og for å møte kravene i de byggtekniske forskriftene TEK10.

Varme anbefalinger

Det erfarne oppussingsparet er veldig fornøyd med vindusvalget i deres nye hjem, og oppfordringen til andre familier som skal velge vinduer er klar.

- Bygger man moderne, slik som vi har gjort, gå for store vindusflater! Dessuten må vi anbefale tilleggsfunksjonene som aluminiumskledning, selvrensende glass og soldemping på det varmeste, sier Stig Angel, og Cathrine nikker enig før hun supplerer.

- Våre vinduer i front er 270 cm høye. Ikke mange leverandører kunne levere dette uten sprosse midt på grunnet høyden. Hos Natre fikk vi det akkurat slik vi ønsket.

På spørsmålet om hvordan den totale kjøpsopplevelsen med Natre har vært, er tilbakemeldingen tydelig.

- Natre har vært fantastiske i alle ledd. Fra prisforespørsel til levering. Vi er kjempefornøyd!

Ta en kikk på vårt utvalg av vinduer her.