Søk
Vinduer
Ressurser
Om oss
Proff

Alt du trenger å vite

Alt du trenger å vite om vinduer

Her gir vi deg svar på spørsmål du har før du kjøper vinduer, hvordan du finner vinduet som dekker dine behov og hvordan du monterer og vedlikeholder vinduene.

Lær mer

Aktuelt

Natre ble årets leverandør hos Hellvik Hus

Vi setter stor pris på å motta prisen som årets leverandør hos Hellvik hus. Det ligger mye arbeid bak en slik utmerkelse, og vi blir alle motivert til videre innsats for at våre forhandlere skal kjenne seg trygge i sitt valg av Natre som vindusprodusent.


Vant årets mangfoldspris Slik gir du hytta et løft med nye vinduerVid utsikt med heve-/skyvedør

Se alle artikler

Inspirasjon

Se alle inspirasjonsartikler


Snarveier

Priser

Ressurser
Alt du trenger å vite om vinduer

Priser

Inspirasjon

Utfordrer byggenormer

Besøker man Arne Garborgs vei i Trondheim kan man komme over et bolighus med et design litt utenom det vanlige.

Husprosjektet er arbeidet til arkitektfirmaet TYIN Tegnestue Arkitekter som drives av sivilarkitektene Yashar Hanstad og Andreas Grøntvedt Gjertsen, og er et tilbygg til en enebolig for en familie på fire som ønsket å utvide boarealet sitt.

1 / 6

Fordelingen av funksjoner som svarer til ulike behov, ble bestemmende for formen på dette tilbygget.

På bakkeplan ble det tilrettelagt for et stort inngangsparti med kombinert bad- og vaskerom. Andre etasje inneholder et nytt oppholdsrom med høye tak, som er et brudd med det monotone snittet som er vanlig i denne typen hus fra 1950-tallet. De store vinduene fra Natre gjør rommene luftige og bader dem i solskinn. I tillegg er de med på å skape det unike designet på tilbygget.

Man kan trygt si at huset skiller seg ut i et ellers svært tradisjonelt norsk nabolag, og det tester grensene hvor hva som er akseptabelt innenfor byggenormene.