Din unike heve-/skyvedør

Drømmer du om vid utsikt og masse lys inn i huset eller hytta?

Samtidig som du kan åpne opp for luft og tilgang til uteplassen? Ønsker du deg en stor vindusdør som kan skyves til side – og slik viske ut skillet mellom ute og inne?

En heve-/skyvedør er en slik særegen dør, og Natre sin er helt spesiell.

En heve-/skyvedør i robust kvalitet

Vår heve-/skyvedør lages av folk som brenner for kvalitet, og døra har gjennom mange år med testing og læring blitt stadig forbedret.

Hver dør lages på bestilling, skreddersydd til ditt hus eller hytte. Slik at du kan gjøre et trygt kjøp og får et unikt produkt.

Kultur for kvalitet

Fordi kvalitet lønner seg, både for oss og for deg, har vi et svært høyt fokus på alt som bidrar til at vår heve-/skyvedør møter de høyeste standarder og ikke får noen reklamasjoner.

 

Steinar Eidsvik, kvalitetssjef Natre

"Alle vi som jobber her på fabrikken i Vatne har en stor stolthet for produktet vi lager. Vi gjør det vi kan for at heve-/skyvedøren skal bli perfekt - alt fra valg av råvarer og verktøy, sjekkpunkter undervegs i produksjon og hvordan vi beskytter produktet under pakking og trasport"

Steinar Eidsvik, fabrikksjef Natre Vatne

 

 

 

Bygget med råvarer som tåler ekstremvær

I årene som kommer må vi alle være forberedt på mer ekstremvær, og dette krever sitt av materialene vi bygger med. I Natres heve-/skyvedør bruker vi miljøvennlig kvalitetstre med høy andel kjerneved. Da får dørene en naturlig impregnering og de holder lenger.

Velger du aluminumskledning på utsiden, beskyttes produktet mot sol og regn slik at du slipper vedlikehold i årene som kommer.

Isolerer godt

Sammenliknet med en ordinær skyvedør, er heve-/skyvedøren ekstra tett fordi den løftes ned i karmen og ikke bare skyves inntil. Faktisk så er både terskel, konstruksjon, pakning og glass optimalisert for å isolere best mulig.

Dette bekreftes av SINTEF-godkjenningen på døra, som scorer så høyt det er mulig å måle på vind- og vanntetthet (opptil tropisk storm). Og døren blir bare tettere jo mer det blåser!

Stødig konstruksjon

En bred og solid karm sørger for at den store glassdøra holder seg stødig år ut og år inn. Dessuten leveres alle Natres dører i laminert tre med glass limt til glassfalsen. Dette gjør at det er vanskelig å fjerne glasset fra utsiden og gir en innbrudds­hemmende virkning.

Store størrelser

Vi kan lage dører i store størrelser, og du velger mellom en-fløyet eller to-fløyet dør:

En-fløyet

Bredde 1,5 – 5 meter

Høyde 1,8 – 2, 8 meter  

To-fløyet

Bredde opptil 6 meter

Høyde 1,8 – 2, 8 meter  

Heve-/skyvedøren kan kombineres med fastkarmvinduer dersom du ønsker ennå større glassflater.

 Heve-/skyvedør med vinduer ved siden av

Funksjonell heve-/skyvedør

I tillegg til å stå imot vær og klima, skal døren være praktisk i bruk. Når du for eksempel kommer bærende med kaffekoppen og avisa, er det fint at du enkelt kan åpne døren med bare en hånd.

I dag har vi mer fokus på å bygge og pusse opp med universell utforming i tankene, slik at folk kan bo i husene uansett funksjonsevne. Og heve-/skyvedøren fra Natre er et produkt du trygt kan velge for en mest mulig funksjonell åpning ut.

 

En heve-/skyvedør beregnet for nordiske forhold

En god heve-/skyvedør skal være verdt sin investering, og vi lover deg ei dør som:

  • Tåler ekstremt vær og vind, som vi har optimalisert for best mulig isolasjon
  • Ruller smidig på nylonhjul og har handicap-terskel slik at den kan brukes av alle
  • Er lett håndterlig med en vrider som lar deg åpne døra med bare en hånd
  • Har høy lydisolasjon som gir deg ro og stillhet innendørs. Bor du i strøk hvor støy er en utfordring, vil du sette pris på dette
  • Holder seg fin, år etter år

 

På Natre sier vi at heve-/skyvedøren er et møbel, ikke en ordinær dør. Les mer om de ulike mulighetene Natre tilbyr eller ta kontakt med din forhandler så dere sammen kan planlegge din heve-/skyvedør!

Husk at glass ned mot 80 cm over gulvet bør ha sikkerhetsglass, mens solvarmedemping bør vurderes i vinduer mot sør og vest. Les mer om ulike funksjonsglass her.