Eventyrlig oppussing - stolt samarbeidspartner!

Vi er med i nok en sesong av Eventyrlig oppussing!

23. september er premieren på Eventyrlig oppussing sesong 7. 

Det er med stor glede vi har fått være med prosjektene og levert vinduer og dører av ypperste kvalitet. 

Episodene vil bli lagt ut på VIAPLAY 1 uke før programmet sendes på TV (med unntak av første program).

Episodene vil også bli tilgjengelig på VIAFREE,  samtidig som de vises på TV.  

Repriser av sesong 7 vil være søndager kl 20:00 og tirsdager kl 20:30. 

 

Episode 1: 

For å utnytte den majestetiske utsikten mot Folgefonna, setter Halvor og teamet inn flere vinduer og en heve-/skyvedør fra Natre i denne episoden av Eventyrlig oppussing. Slik forvandles en ordinær kysthytte til et feriested hvor lyset flommer inn, utsikten bergtar deg og naturen utenfor kan oppleves både fra sofakroken og spisebordet.

 

    

 

Episode 2: 

Ytterst på den nakne Foreholmen åpnes hytta opp for havet utenfor ved hjelp av større vinduer og en robust heve-/skyvedør fra Natre. Hytta må tåle alle værguder, så heve-/skyvedøra har sikkerhetsglass og er i tillegg laminert for å hindre at sola falmer møblene innvendig.

   

 

Episode 3:

En ubeboelig låve i havgapet på Sommarøy trylles om til et etterlengtet samlingspunkt for storfamilien. Natres heve-/skyvedør gir havutsikt fra badekaret, og åpnes enkelt opp til den hvite stranden nedenfor. Den ekstra tette heve-/skyvedøren vil stå imot vær og vind i tiår etter tiår.

    

 

Episode 4:

«Vi snakket om det, Halvor og jeg – hvordan har de kunnet gjemme denne fine utsikten i så mange år» forteller Marius Skålvoll, bedre kjent som Instagramprofilen Snekkerpappaen. Han ble tilkalt for å hjelpe teamet med den store jobben som skulle gjøres, og hadde rollen som vindusekspert på dette prosjektet.