Prøv Vindusguiden!

Natre Vinduer har et ønske om at våre kunder skal kunne ta et enklere vindusvalg. Derfor har vi laget en ny hjemmeside hvor vi nå kan tilby markedets beste rådgivningsverktøy – Vindusguiden!

 

Hva er Vindusguiden?

Det er en stegvis, virtuell guide som gir en oversikt over hvilke valg og funksjoner du kan velge mellom i ditt vinduskjøp. Du kan i tillegg markere huset ditt fysisk på kartet og få anbefalinger om hvilke egenskaper det kan være lurt for deg å tenke på i forhold til husets beliggenhet.

 

Finn det perfekte vinduet til ditt hjem!

Bruk Vindusguiden som et visuelt hjelpemiddel for å finne det produktet som passer perfekt inn i ditt hjem. Vindusguiden er brukervennlig og kan enkelt hentes frem på mobiltelefon, pc eller nettbrett, både i butikk eller hjemme i planleggingsfaser. Spør gjerne våre forhandlere om Vindusguiden om du trenger noen å sparre med, så er du helt sikker på at du finner de rette vinduene med de rette egenskapene.

Et vindu er ikke bare et vindu. Bruk Vindusguiden til å visualisere hvordan et hjem kan få mer lys, varme og sjel ved å velge vinduer med konkrete egenskaper. Vi vil at du skal kunne velge "det lille ekstra", slik at du får mer enn bare et vindu.