Tre/alu produkter gir mindre vedlikehold

Maling av vinduer oppleves av mange huseiere som tidkrevende pirkearbeid, og er noe de færreste av oss ønsker å bruke tiden på. Derfor har tre/alu-produkter fra Natre en utvendig, vedlikeholdsfri aluminiumkledning som aldri må males i løpet av produktets levetid.

 

Vakkert, vedlikeholdsvennlig og værbestandig

Natre bygger tre/alu-produktene på tradisjonelt vis med en kjerne av tre, men med en utvendig kledning i aluminium. Aluminiumen pulverlakkeres med en glansgrad som tilsvarer den samme glansgraden som den til våre tradisjonelle trevinduer.

Det matte uttrykket gjør at man ved normal betraktningsavstand oppfatter vinduene som vanlige trevinduer. Tre/alu-produkter kan derfor trygt benyttes til både trehus og hytter, uten at det oppfattes som stilbrudd. I tillegg har disse produktene en lekker og stilren utforming som kan bidrar estetisk til husets fasade.

 

Stor valgfrihet

Alle våre produkter kan leveres med aluminiumkledning, med unntak av våre sidesvingte og topphengslede vinduer. Man står også fritt til å velge mellom de forskjellige glassløsningene.

Standardfargen er hvit, men det er fullt mulig å velge andre farger som passer ditt hjem bedre. Man kan også velge forskjellig farge på innsiden og utsiden av produktet. Mulighetene er mange, og på www.natre.no får du en god oversikt over hvilke valg du har. Husk også at glansgraden kan justeres etter ønske for et mattere eller blankere utseende.

 

Et lønnsomt valg i lengden

Anbefalingen er at vinduer og dører skal skrapes og males utvendig allerede etter fem til seks år, men vedlikeholdet forsømmes ofte og kan føre til råte og forkortet levetid. Den lille ekstra investeringen det er å kjøpe et tre/alu-produkt vil derfor raskt lønne seg i form av lengre levetid på produktet, samt redusert tidsbruk og mindre kostnader til vedlikehold.