Vinn en HEVE-/SKYVEDØR fra Natre!

KONKURRANSE:

 

Vis oss utsikten du kan slippe inn i ditt hjem med en heve-/skyvedør fra Natre og bli med i avstemmingen om hvem som skal vinne en heve-/skyvedør fra oss!

1. Ta bilde av utsikten
3. Fortell oss hvor i landet du bor og navnet ditt
4. Send bilde og tekst til marked.natre@natre.no

Vi legger inn bidragene fortløpende til folkeavstemming slik at du kan få hjelp til å stemme frem ditt bidrag til å vinne enn unik heve-/skyvedør fra NATRE

Vi forbeholder oss retten til å bruke de innsendte bidragene til markedsføring av konkurransen! 

 LES MER OM VÅR HEVE-/SKYVEDØR


   

Slipp utsiden inn!

For oss nordboere er dagslys en mangelvare under de kalde vintermånedene. Da hjelper store vindusflater på slik at solen kan slippe til i hver krik og krok de få timene den er oppe. Og når sommeren står for dør, vil vi nyte lyset og varmen så mye vi kan på enklest mulig måte. En heve-/skyvedør lar deg oppfylle disse behovene, og kan kombineres med vinduer på samme størrelse hvis du vil ha ennå større glassflater.

Om vinteren får du sårt tiltrengt dagslys inn i stua, samtidig som du beholder et behagelig inneklima. Og når våren og sommeren gjør sin entré, kan hjemmet åpnes opp slik at lys og luft strømmer inn.

 

 

Les mer om de ulike mulighetene Natre tilbyr eller ta kontakt med din forhandler så dere sammen kan planlegge din heve-/skyvedør!