Søk
Vinduer
Ressurser
Om oss
Kundeservice
Proff

Alt du trenger å vite

Alt du trenger å vite om vinduer

Her gir vi deg svar på spørsmål du har før du kjøper vinduer, hvordan du finner vinduet som dekker dine behov og hvordan du monterer og vedlikeholder vinduene.

Lær mer

Aktuelt

Natre ble årets leverandør hos Hellvik Hus

Vi setter stor pris på å motta prisen som årets leverandør hos Hellvik hus. Det ligger mye arbeid bak en slik utmerkelse, og vi blir alle motivert til videre innsats for at våre forhandlere skal kjenne seg trygge i sitt valg av Natre som vindusprodusent.


Vant årets mangfoldspris Slik gir du hytta et løft med nye vinduerVid utsikt med heve-/skyvedør

Se alle artikler

Inspirasjon

Se alle inspirasjonsartikler


Snarveier

Priser

Ressurser
Alt du trenger å vite om vinduer

Priser

Historien om Natre

Der vi begynte

I en kjeller på Gjøvik snekret Olaf Pedersen kjøkkeninnredninger på 1950 tallet. Etter hvert som oppdragsmengden økte etablerte han Fredheim Trevare, og i 1963 kunne produksjonen flytte inn i større lokaler. Det ble starten på vinduseventyret vi i dag kjenner som Natre.

Med tiden spesialiserte bedriften seg på vinduer, og Olaf og medarbeiderne begynte å produsere det banebrytende H-vinduet som kunne snus helt rundt og forenklet vindusvasken. Etter en stund kjøpte Natre opp flere fabrikker og kunne også tilby balkongdører og heve-/skyvedører.

Kvaliteten som teller

På reisen frem til i dag har vindustypene blitt videreutviklet og supplert med nye løsninger. Fabrikker har blitt kjøpt opp og for hvert kapittel har vi tatt med oss viktig erfaring videre.

Denne kunnskapen sitter i dag i hendene på hver og en av våre medarbeidere. Kunnskap om råvarenes betydning. Om å hele tiden utvikle seg. At det er kvalitet som teller. Og at service er like viktig både før, under og etter at kunden har bestilt et vindu eller en dør.

I 2006 ble Natre en del av Dovista-gruppen, et konsern bestående av 14 kjente merkevarer fra sju land i Europa. Som del av dette fellesskapet får vi tilgang på ytterligere erfaring og kompetanse som gjør at vi kan levere ennå bedre.

I dag har nesten 400 mennesker arbeidsplassen sin hos Natre - fordelt på de tre fabrikkene på Gjøvik, Vatne og Hemnesberget, og ved kontorer på Lillestrøm og i Sarpsborg.

For å sikre oss at du gjør et trygt kjøp, selger vi våre vinduer og dører kun gjennom anerkjente forhandlere. Slik at du får vinduer og dører som dekker akkurat dine ønsker og behov.