Historien om Trenor

Trenor har sin opprinnelse helt tilbake i 1925 da Kristian Bjerkil og Arthur Arentzen startet snekkerverksted og leverte både vinduer og balkongdører til Helgelandsregionen.

I 1949 kjøpte Odd Larsen verkstedet, og bedriften ekspanderte og økte produksjonen. Høy kompetanse og høy kvalitet ble kjennetegnene til Trenor, og etter kort tid ble produktene solgt i hele Norge.

1.juni 2017 kjøpte Natre Vinduer AS opp Trenor Vinduer AS på Hemnesberget i Nordland fylke. Etter fusjoneringen 1.1.2018 har fabrikken ved Hemnesberget produsert vinduer merket Natre.

Natre har siden fusjoneringen jobbet ut strategier for å utvikle beste totalløsningen for begge merkevarene og en konkurransedyktig fremtid.

Stadig flere aktører i byggevarebransjen selger sine produkter over internett. Natre ønsker å være en del av denne utviklingen. Derfor relanseres Trenor som et eget produkt solgt gjennom internett fra juli 2019.

Natre ønsker å være tro mot sin strategi som er å selge dører og vinduer gjennom en tredjepart. Vinduene og dørene til Natre skal alltid selges gjennom byggevarehandlene. Trenor selges gjennom en tredjepart, nettaktøren evindu.no.

På nett vil kundene ha færre typer og funksjonalitet å velge mellom enn de har hos byggevarehandelen. Dørene og vinduene har den samme grunnkonstruksjonen som Natre produkter, men er ikke SINTEF godkjent.

Det er kun hos byggevarehandelen private og profesjonelle kunder har tilgang til Natre sine SINTEF godkjente produkter i fullt sortiment.