searchbar
 

La oss forenkle din arbeidsdag

Våre forhandlere er viktige for oss. Veldig viktig. Derfor har vi laget en plattform hvor dere enkelt kan finne og hente praktisk informasjon når dere trenger det.

Vi ønsker å kunne bidra med nyttig input når det kreves faglig rådgivning fra dere som forhandler. På denne siden har vi samlet en rekke praktisk informasjon og verktøy, slik at du som forhandler alltid vet hvor du kan henvende deg for informasjon og hjelp i forbindelse med et Natre-produkt.

Dessuten prøver vi stadig å forenkle kjøpsprosessen for kunden. I forhold til rådgivning er særlig VindusGuiden et godt verktøy. Denne kan du som forhandler bruke for å bringe kunden trygt gjennom alle relevante valg som må gjøres i forkant av vinduskjøpet. Når kunden har bestemt seg blir Natre Ekspress et viktig verktøy. Denne lar deg regne et tilbud på kundens vindusvalg mens denne venter i butikken, og vil sikre både god service og god pris. 

 

Natre Ekspress

Øyeblikkelig tilbud til dine kunder

Natre Ekspress er et online tilbuds- og ordresystem. Systemet er åpent for våre forhandlere døgnet rundt, som igjen betyr at de hurtig og enkelt kan beregne et konkret tilbud. Er du forhandler kan du logge inn på Natre Ekspress her:

Logg inn på Natre Express