Årets Maxbo Proff leverandør 2017

2018 fikk en fantastisk start for ansatte i Natre da vi fikk utmerkelsen «Årets Maxbo Proff leverandør 2017».

Utmerkelsen kom fredag 12.januar på banketten etter første dag på Maxbos Arena-messe på Lillestrøm. Dette er en årlig, lukket fagmesse i regi av Maxbo, og i år var det over 1900 deltaker tilstede. Natres distriktssjefer var tilstede på messestand både fredagen og lørdagen for å fortelle om nyheter for det kommende året.

På fredag kveld var det bankett for proffen, og det var altså her Natre stakk av med den gjeve prisen for "Årets Maxbo Proff leverandør 2017".

Høythengende pris

Kriteriene for å hylles med den høythengende tittelen «Årets Maxbo Proff leverandør» er mange skal vi tro diplomet som følger med tittelen:

«Årets Maxbo Proff-leverandør er en pris som deles ut til leverandører som bidrar til å styrke Maxbos posisjon blant håndverkere, byggmestere og entreprenører, og ikke minst bidrar til at Maxbos Proff-kunder lykkes. Vinneren må levere produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige betingelser som gjør dem attraktive for Maxbos proff-kunder. Samarbeid og kompetanse er også viktige kriterier for kåringen.

Natre Vinduer jobber aktivt sammen med Maxbo Proff for å lykkes. De responderer raskt og presist, og løser reklamasjoner hurtig og effektivt. Leverandøren har god oppfølging av varehusene og tilbyr smarte og enkle bestillingsverktøy. Natre Vinduer er proaktive og serviceorienterte».

- Fantastisk gøy å vinne!

Johnny Kvalheim er distriktssjef i Sør, og var med opp på scenen for å motta prisen.

- Det var fantastisk gøy å vinne denne prisen. En slik utmerkelse fra en stor aktør som Maxbo vil gi positive ringvirkninger for oss, og det er et kvalitetsstempel for de som er nysgjerrige på Natre og hva vi kan tilby.

Natres KAM Geir Kjenner er også svært positiv til utmerkelsen.

- Denne prisen er en stor inspirasjon og en boost til vårt salgsapparat og våre medarbeidere ved inngangen av året.

 

Vi i Natre takker Maxbo for den store tillitserklæringer, og gratulerer alle våre ansatte med en triumferende lagseier!