Natre lanserer ny heve-/skyvedør

En moderne heve-/skyvedør åpner opp mot uterommet og slipper inn maksimalt med lys. Nå har vårt delikate blikkfang kommet i en enda bedre utgave, med flere valgmuligheter.

Nå kan våre kunder velge mellom vår tradisjonelle heve/-skyvedør med treramme, eller en dør med vedlikeholdsvennlig og værbestandig aluminiumkledning på dørens ytterside. Med aluminiumkledning får man samme matte glans som på våre tredører, samtidig som man beholder det solide treverket på dørens innside.

En annen fordel med vår nye heve-/skyvedør er at man kan velge 3-lags glass med en U-verdi helt ned mot 0,8. På den måten minimerer man kuldetrekk og varmetap, og skaper et godt og lunt inneklima i hjemmet.

Et krav om kvalitet

Vår nye heve-/skyvedør er oppgradert med mange lite synlige endringer for de fleste, men som får stor betydning i forhold til tilpasning av nye krav til isolasjonsevne. Natre sin heve-/skyvedør produseres med fokus på å tåle et tøft, norsk klima, og en meget solid konstruksjon og kraftig beslag skal sørge for dette.

Som en garanti for vår kvalitet har vår heve-/skyvedør fått Teknisk Godkjenning av SINTEF Byggforsk. Det vil si at den har gjennomgått omfattende testing av blant annet lufttetthet, regntetthet, brannmotstand og motstand mot vindlast.

– Denne godkjenningen gjelder alle våre produkter, og vi kunne neppe hatt bedre bevis for vår høye kvalitet, sier Kjetil Søtorp, utviklingssjef hos Natre.

For å redusere risikoen for kondens og ising på innvendig side av terskelen leverer vi handicap-terskel med brutt kuldebro. Det gjør heve-/skyvedøren enda bedre rustet for tøffe, norske værforhold.

Størrelser og spesialtilpasning

Døren kommer i standardhøyde på 199 cm eller 209 cm, med en minstebredde på 159 cm. Målene på heve-/skyvedøren kan likevel også tilpasses etter dine personlige behov og ønsker. Foretrekker man en bredere glassflate på fasaden kan de bevegelige dørene lett kombineres med faste vinduer i samme størrelse.

For mer info om den nye heve-/skyvedøren sjekk ut vår brosjyre her.