Natre Vinduer med prestisjetung sertifisering

Teknisk Godkjenning fra SINTEF Byggforsk er en høythengende sertifisering som kort oppsummert betyr at produktene er spesielt godt egnet for et krevende norsk klima.

 

Omfattende testing

Natre fikk i 2015 Teknisk Godkjenning av SINTEF Byggforsk etter omfattende testing av blant annet lufttetthet, regntetthet, brannmotstand, motstand mot vindlast og betjeningskraft. I samtlige tester har Natre fått svært god skår, og oppfyller dermed kravene i de byggtekniske forskriftene TEK10.

– Vi er i dag én av bare to vindusprodusenter i Norge som har denne godkjenningen, og det er noe vi er veldig stolte av, sier Kjetil Søtorp, utviklingssjef hos Natre Vinduer AS. – Denne godkjenningen gjelder alle våre produkter, og vi kunne neppe hatt bedre bevis for vår høye kvalitet.

 

Miljøvennlig produksjon

I tillegg til at SINTEFs godkjenning bekrefter kvalitet, bekrefter den også at Natres produkter er miljøvennlige.

– Fra treverk til den minste lille skrue, alle våre vinduer og dører er resirkulerbare og miljøvennlige. Produktene skal ikke bare tåle klimaet, men klimaet skal også tåle dem, sier Søtorp.

 

Et trygt valg – uansett vær

Nordmenn er ikke fremmede for et vått og tøft klima, og tidvis kan man oppleve svært krevende vær med mye nedbør. Vinduer og dører kan være svake punkter for et hus, og for mange kan det være en grunn til bekymring når uværet herjer utenfor.

Med SINTEF sin godkjenning har Natre dokumentasjon på at deres vinduer og balkongdører tåler de utfordringer som det norske klimaet kan by på, og som igjen betyr trygghet for deres kunder.