Hopp til hovedinnhold

Solskjerming

Reguler lys og innsyn med plisségardin

Med Natres vinduer og balkongdører kan du bestille skreddersydd plisségardin i ti ulike farger.

Når du kjøper 3-lags vinduer eller balkongdører fra Natre, kan du samtidig bestille plisségardiner som er laget etter dine mål.

Gardinene hjelper deg å regulere lysinnslipp og innsyn i boligen, uten at du mister det naturlige lyset.

Gardinenes minimalistiske og vakre design passer perfekt til faste vinduer, dørvinduer og åpningsbare vinduer.

Toveisjustering uten snorer

Gardinenes toveisjustering gjør at du kan flytte gardinen nedenfra og opp, og ovenfra og ned. Toveisjusteringen er trinnløs, noe som gjør at du kan plassere gardinen akkurat der du vil ha den, også midt på vinduet (vær oppmerksom på faren for termisk brudd, se lenger ned på siden).

Den har ingen løsthengende tråder, noe som gjør dem til et sikkert valg for barnefamilier.

Kan vaskes

Stoffene tåler å bli brettet, de finner alltid tilbake til sin opprinnelige form og kan enkelt vaskes med vann.

Finnes i gjennomsiktige, halvgjennomsiktige og helt mørkleggende alternativer og du får de i ti ulike stoffarger som du kan matche med innredningen din.

Størrelse

Maksimum bredde er 2 meter og maksimum høyde er 3,2 meter.

Plissé i ti ulike farger

10 stoffarger

3 profilfarger

Hvordan bruke plisségardiner

Mørke plissègardiner kan absorbere mye varme. Om en del av glasset ligger i skygge og en annen del blir varmet opp av solen er det risiko for termisk brudd i glasset.

Om temperaturforskjellen mellom glassets kaldeste og varmeste del er mer enn 35 grader, kan glasset sprekke. Slike sprekker dekkes ikke av garanti.

Hovedregelen er å ikke ha plissègardiner stående midt på vinduet på dager solen står rett på vinduet. De må da enten dras helt opp eller dekke jevnt over hele vinduet.

Natre selger kun plissègardiner til vinduer med 3-lags glass, men hvis du ønsker å kjøpe til vinduer med 2-lags glass skjer bruken av plissè på egen risiko.

Dette er også grunnen til at du ikke kan kjøpe Visors black-out plisségardin til Natres produkter. Du kan heller ikke bruke plisségardin på vinduer med brannglass.

Du kan bestille Visor plisségardiner sammen med dine 3-lagsvinduer hos leverandører som selger våre produkter.

Slik bestiller du plissè til dine eksisterende vinduer

Du kan også bestille plisségardiner til dine eksisterende vinduer eller balkongdører. Da tar du mål i mellom rammen på vinduet, inntil glasset som vist på illustrasjonen nedenfor, og tar de med til din nærmeste forhandler.

Mål oppgir du i millimeter, først bredde, så høyde.