Hopp til hovedinnhold

Lister og foringer

Ferdigkappet foringer og lister

Gjør jobben enklere og få et penere resultat med ferdigkappet lister og foringer til dine vinduer og balkongdører.

Med nye vinduer og balkongdører trenger du også nye utforinger og listverk. Da kan du sparer du deg eller snekkeren for mye jobb samtidig som du er garantert et pent resultat hvis du bestiller listverk av oss.

Vi ordner slik at du får levert ferdigkappet produkter som passer dine vinduer og balkongdører.

Produktene leveres av vår partner gjennom mange år, Rovent AS. De er Norges ledende leverandør av spesialtilpassede løsninger av utforinger og listverk.

Karmlister og utforinger til dine vinduer og balkongdører

Karmlister skaper en penere og mer naturlig overgang mellom karm og vegg i et rom. Pent listverk som er riktig montert bidrar til å gi boligen helhet og fremhever interiørets stil. Du kan velge mellom ulike profiler og materialer for å gi dine rom det uttrykket du ønsker.

Du får ferdig kappet og tilpasset gerikter som er overflatebehandlet og klare for montering.

Velg mellom tre ulike materialer

Hvilket materiale du velger for listene kan ha mye å si for hvordan rommet oppleves. Listverk kommer i tre ulike materialer:

  • MDF (Medium Density Fiberboard) er sammensatt av trefiber og limstoff, og er kjent for å være et meget stabilt og sterkt materiale.
  • Lister i furu skaper et pent og rent inntrykk og gir en fin overgang som gir rommet personlighet. Dersom du ønsker en naturlig finish og et klassisk preg, vil furu være et godt valg.
  • Listverk av tresorten eik er en bruksvennlig og holdbar løsning som gir rommet et klassisk preg.

Listene i MDF og furu kommer ferdig malt i fargen «hvit bomull» (fargekode NCS s 0502-Y), mens lister i eik leveres klarlakkert.