searchbar
 

Tradisjonelt innvendig. Enkelt utvendig

Med et tre/alu vindu fra Natre får du det beste av det beste – på begge sider. Innvendig får du det tradisjonelle trevinduet du kjenner fra før, og utvendig sørger den elegante aluminiumskledningen for at du aldri mer trenger å bekymre deg for å male og vedlikehold vinduer.

DERFOR SKAL DU VELGE ET TRE/ALU VINDU FRA NATRE:

Hvis du vil unngå å skrape og male vinduene dine ved jevne mellomrom, er det rette valget et tre/alu vindu.

Aluminiumskledningen beskytter vinduet mot vær og vind, og gir dermed også vinduet en enda lenger levertid enn et tradisjonelt trevindu. Og med vår gjennomførte design er det kun når du står helt inntil vinduet at du kan se at det er kledd med aluminium.

Mer informasjon om Natre tre/alu vinduet   

Våre aluminiumskledde vinduer er like vakre på trehus og hytter som de tradisjonelle vinduene vi kjenner så godt. Profilen er gjæret i hjørnene og gir et eksklusivt uttrykk. Og fordi våre aluminiumskledde vinduer har samme glansgrad som våre trevinduer er det vanskelig å se forskjell. Innvendig får det det samme flotte trevinduet du kjenner fra før.

Leveres som toppsving, sidehengslet, fastkarm, balkongdør og heve-/skyvedører - og selvsagt med alle de smarte glassløsningene du får til våre standard trevinduer.

Aluminiumskledning forsterker et solid trevindu ytterligere, og overflaten gjør vinduet svært vedlikeholdsvennlig og værbestandig. Dette gir økt levetid på produktene. Kontruksjonen i et Natre vindu er gjennomprøvd. Vi vet hva som skal til for å lage et solid vindu.

Velger du et tre/alu vindu skal du aldri mer male vinduer, å tørke støv en gang i blant er det eneste arbeidet du trenger å utføre. Og tiden du sparer..... den kan du bruke til hva du vil.

Finn riktig produkt:

   
Prøv VindusGuiden å få oversikt