searchbar
 

Et klassisk trevindu utstråler kvalitet og tradisjon

Når du velger et trevindu fra Natre får du den perfekte kombinasjonen av høy kvalitet, godt handverk og norsk tradisjon. Med nærmere 80 års erfaring er vi i dag Norges ledende vindusprodusent. Det er slik du får solide trevinduer som varer - lenge.

Derfor skal du velge et trevindu fra Natre:

Hvert eneste vindu fra Natre er et solid stykke håndverk, produsert av kvalitetstre med naturlig impregnering og overflatebehandling i tre lag mot sopp og råte. Slik får du et vindu som er skapt for norske forhold.

Du kan velge fra et bredt utvalg av farger og inndelinger slik at huset ditt får akkurat det uttrykket du ønsker. Tradisjonelt, klassisk eller moderne.

Valget er ditt.

Mer informasjon om Natre trevindu   

Felles for alle vinduer fra Natre er høy andel kjerneved i treverket. Dette er materialer som er nøye utvalgt helt fra trærne felles i skogen til de bearbeides på sagbruket og frem til monteringen hos oss.

Kjerneved inneholder harpiks som er treets egen impregnering, den stanser fuktighet fra regnvær. I tillegg smører vi på en forsegling på endeveden under montering av vindusrammene som forsterker treverket ytterligere.

Deretter blir alle treflater som er utsatt for vær og vind behandlet tre ganger hos oss: Først impregnering, deretter grunning og til slutt toppstrøk.

 

Vinduer fra Natre tåler vindstyrker og regnvær kraftig nok til å blåse mennesker og biler over ende.

Konstruksjonen i Natres vinduer er gjennomprøvd. Vi vet hva som skal til for å lage et solid vindu.

Ønker du mindre vedlikehold av dine vinduer, og samtidig beskytte dem mot vær og vind, kan et vindu med aluminiumskledning være noe for deg.
  

LES OM TRE/ALU VINDUER

Finn riktig produkt:

   
Prøv VindusGuiden å få oversikt