Hopp til hovedinnhold

Toppsving

Praktisk vindu som kan snus helt rundt

  • åpnes med en vrider i underkant og skyves utover
  • låsbar luftestilling
  • barnesikring som standard
  • kan snus 180 grader rundt uten at det kommer inn i rommet
  • enkel vindusvask


Høydepunkter

Materiale

Isolasjonsevne

Profil

  • Klassisk

Rømningsveg

Tilgjengelig

Varianter av toppsving

Vinduet er glidehengslet og åpnes horisontalt. Det gir god lufting, ettersom luften kommer inn både nedenfra og ovenfra.

Når du skal vaske vinduet vender du det 180 grader rundt ved at du tar tak i den øverste delen av rammen og drar det ned. Da kobles sikringen til slik at rammen holdes fast og du kan trygt vaske vinduet utenpå. På grunn av denne praktiske funksjonen er vinduet også kjent under navnet husmorvindu.

Vinduet går ikke inn i rommet, og kommer derfor ikke i konflikt med gardiner og planter i vinduskarmen. Du åpner det ved hjelp av en vrider i underkant, og det går lett i alle posisjoner. Du lukker det i en mindre lufteposisjon via espagnolett.

Barnesikring er standard, og ved å åpne mot denne får du 80 millimeter åpning i underkant av vinduet slik at du kan lufte rommet sikkert.

Toppsving har svært gode isolasjonsegenskaper og det blir bare tettere og tettere ved økt vindtrykk når rammen presses mot pakningene.

Les mer om vindu og U-verdi.

1. Design

Vi skreddersyr vinduene etter dine ønsker og behov.

Profil

Natre vinduer har klassisk profil som standard design. Karmdybden er 95 mm dyp og karmprofilen har en skrå kant på 45 grader.

2. Glassvalg og isolasjon

Du kan velge mellom 2- eller 3-lags glass hvor tre lag gir deg bedre isolasjonsevne enn to. Isolasjonsevnen angis i U-verdi og jo lavere U-verdi, jo bedre isolasjonsevne.

3. Materiale

Våre vinduer er produsert av fingerskjøtt og laminert tre med naturlig impregnering, og de er overflatebehandlet mot sopp og råte. Produktene består av en høy andel kjerneved fra furu som isolerer godt og tåler nordiske forhold.

4. Tilvalg

Tilpass vinduene etter dine behov

Funksjonsglass

Funksjonsglass kan gi deg bedre bokomfort på flere områder. For eksempel kan du dempe varmen fra sola, støyen utenfra eller ha vinduer som vasker seg selv. Vær oppmerksom på at ikke alle funksjonsglass lar seg kombinere i ett og samme vindu.

Finn din forhandler

Få eksperthjelp, veiledning og et skreddersydd tilbud mens du venter.