Søk
Vinduer
Ressurser
Om oss
Proff

Alt du trenger å vite

Alt du trenger å vite om vinduer

Her gir vi deg svar på spørsmål du har før du kjøper vinduer, hvordan du finner vinduet som dekker dine behov og hvordan du monterer og vedlikeholder vinduene.

Lær mer

Aktuelt

Natre ble årets leverandør hos Hellvik Hus

Vi setter stor pris på å motta prisen som årets leverandør hos Hellvik hus. Det ligger mye arbeid bak en slik utmerkelse, og vi blir alle motivert til videre innsats for at våre forhandlere skal kjenne seg trygge i sitt valg av Natre som vindusprodusent.


Vant årets mangfoldspris Slik gir du hytta et løft med nye vinduerVid utsikt med heve-/skyvedør

Se alle artikler

Inspirasjon

Se alle inspirasjonsartikler


Snarveier

Priser

Ressurser
Alt du trenger å vite om vinduer

Priser

Slik jobber vi for proffen
Reklamasjon proff

Slik reklamerer du et Natre-produkt

Fornøyde kunder betyr alt for oss i Natre. Når det en sjelden gang oppstår et problem med et av våre produkter, løser vi det derfor hurtig og med minst mulig besvær for kunden.

Opplever kunden en feil eller et annet problem med et Natre-produkt, ønsker vi at han tar kontakt med deg som forhandler. Da kan du fylle ut reklamasjonsskjema direkte i Natre Ekspress ved å trykke på gjeldene produkt, eller bruke denne linken:

Reklamasjonsskjema.


OBS! Skjemaet støtter ikke Internet Explorer. Bruk f.eks. Google Chrome eller Edge.

Husk å sjekke og ha følgende klart ved kontakt:

  • Natres ordrenummer for produktet reklamasjonen gjelder.
  • Beskrivelse av reklamasjon. Ved transportskade eller lignende, må vi ha bilder som viser skade. Dersom det er skade på glass, les i avstandslisten mellom glassene og oppgi det som står der (dette kan f.eks være produksjonsår, beskrivelse og størrelse på glass). Vi anbefaler at det tas bilder uansett hva reklamasjonen gjelder.
  • Kontaktinformasjon. Telefonnummer, e-postadresse, adresse hvor produktene befinner seg og eventuelt andre opplysninger som er viktige for at vi skal kunne kontakte kunden.

Vi gjør oppmerksom på at hvis ikke reklamasjonen skyldes feil/mangler påført av oss, vil vårt eventuelle fremmøte bli fakturert. Dersom du er i tvil, anbefaler vi at dere sjekker følgende:

Bestemmelsene tar utgangspunkt i Forbrukerkjøpsloven og Kjøpsloven.

Natres produkter er konstruert og produsert på en slik måte at de har en betydelig lengre levetid enn 2 år. Dermed er reklamasjonsfristen 5 år. Fristen blir beregnet fra det tidspunkt varene blir overtatt.

Her kan du fylle ut reklamasjonsskjemaet.