Hopp til hovedinnhold

Solskjerming alle kan montere

Visors populære plisségardin er ikke bare elegant og fleksibel i bruk. Den er også veldig enkel å montere. Du trenger ikke verktøy og behøver ikke å lage hull verken i lista eller rammen på vinduet.

På plass med et klikk

Med de medfølgende klipsene er det bare å klikke de innpå plisségardinen først, deretter dytte profilene med klipsen inn mellom glassruta og gummilista på vinduet eller balkongdøren.

Plisségardin som kan vaskes

Over tid kan plisségardinen bli skitten og trenger en vask. Du kan enten rengjøre den med en klut eller ta hele gardinen ned for en ordentlig vask. Gardinen vil uansett finne tilbake til sin form når den tørker.

Skreddersydd ditt hjem

Ingen hjem er like, men med Visors plisségardin kan du få solskjerming skreddersydd dine ønsker og behov. Du bestiller de etter mål på dine vinduer og balkongdører, og i den fargen du liker.

De kan være opptil 2 meter brede og 3,2 meter høye. Og sitter de høyt opp, får du med en stang til å flytte gardinen opp eller ned.

Holdbar solskjerming

Visors plisségardin er laget av kvalitetsmaterialer og er ment å tåle regelmessig bruk.

Dersom gardinen mister spenningen og blir skjev, er det mulighet for å justere fjærene i profilen slik at den blir rett og pen igjen.