Søk
Vinduer
Ressurser
Om oss
Proff

Alt du trenger å vite

Alt du trenger å vite om vinduer

Her gir vi deg svar på spørsmål du har før du kjøper vinduer, hvordan du finner vinduet som dekker dine behov og hvordan du monterer og vedlikeholder vinduene.

Lær mer

Aktuelt

Natre ble årets leverandør hos Hellvik Hus

Vi setter stor pris på å motta prisen som årets leverandør hos Hellvik hus. Det ligger mye arbeid bak en slik utmerkelse, og vi blir alle motivert til videre innsats for at våre forhandlere skal kjenne seg trygge i sitt valg av Natre som vindusprodusent.


Vant årets mangfoldspris Slik gir du hytta et løft med nye vinduerVid utsikt med heve-/skyvedør

Se alle artikler

Inspirasjon

Se alle inspirasjonsartikler


Snarveier

Priser

Ressurser
Alt du trenger å vite om vinduer

Priser

Natre årets leverandør hos Norgeshus

Gleden var stor da Natre nylig ble kåret til Årets leverandør på Norgeshus-kongressen i Bergen. Vi var nominert sammen med leverandørene Glava Isolasjon og Aubo kjøkken.

Hardt arbeid og omstilling har lønnet seg

Kåringen foregår ved at hovedkontoret spør forhandlerne hvem som har vært den flinkeste leverandøren det siste året. Den som får flest stemmer av de 130 forhandlerne går av med seieren.

Det er en del år siden Natre sist ble Årets leverandør, men dette viser at det har blitt jobbet bra den siste tiden og det setter vi pris på

Benn Asgeir Båtvik

Markedssjef hos Norgeshus

Å bli Årets leverandør betyr mye for alle som står på hver eneste dag, og som har måttet omstille seg under pandemien. «Vi har jobbet med å følge opp forhandlerne godt og har måttet være tett på kundene på nye måter» forteller salgssjef Frank Josefsen i Natre.

Hviler et ansvar på oss fremover

Å bli Årets leverandør er jo både en anerkjennelse for hva en har oppnådd, men det legger også noen forventninger til hva en skal levere fremover.

«Denne prisen gjør oss veldig stolte, men samtidig ydmyke» forteller Josefsen. «Vi får jo prisen fordi Norgeshus har gode forhandlere som har valgt å satse på oss».

Årets leverandør-utmerkelsen gir de ansatte en stor motivasjon i jobben fremover, og Natre takker for tilliten.