Hopp til hovedinnhold

Eventyrlige hytteoppgraderinger

Sesong 8 av Eventyrlig oppussing viste seg å bli minst like spennende og inspirerende som tidligere år. Vi har hatt gleden av å rådgi rundt vindusvalg og har levert vinduer og balkongdører til oppgradering av hyttene.

Her har vi trukket frem noen eksempler på hytter som fikk en real "make over":

Vågå: Større vinduer - mer utsikt

Eiernes ønsker var en modernisering av hytta, blant annet med større vindusflater.

Eventyrlig oppussing-gjengen planla derfor å få inn større vindu både ved spiseplassen og i stua, i tillegg til å bytte ut balkongdøra med en som har glass for å få mer utsikt. Bla i bildene for å se forskjellen:

1 / 4

Åremark: ekstra vindu åpnet opp

Naturen utenfor trenger ikke nødvendigvis være så spektakulær for at det skal tale for å sette inn større eller flere vinduer. Se hvordan et ekstra vindu i denne hytta åpnet opp for mer utsikt til vannet og skogen utenfor:

1 / 2

Urke: egen utsiktsboks av vinduer

Den drøyeste "make-overen" denne sesongen, sånn utsiktsmessig, var hytta på Urke. En arkitektonisk kul hytte, men med få og små vinduer hadde den begrenset med dagslys og utsikt.

Eventyrlig oppussingsgjengen foreslo derfor å bygge på en utsiktsboks rett og slett. Et tilbygg med store fastkarmvinduer som gjør at eierne virkelig kan nyte den fantastiske naturen rundt. Med moderne vinduer som isolerer godt kan store vinduer erstatte hele vegger uten at det går på bekostning av komforten inne.

Solvarmedempet glass sørger for å unngå overoppheting og med vinduer som går nesten ned til gulvet er det viktig å ha sikkerhetsglass. Glasset er dessuten laminert for å forhindre at sola falmer gulv og møbler innendørs.

1 / 5