Søk
Vinduer
Ressurser
Om oss
Proff

Alt du trenger å vite

Alt du trenger å vite om vinduer

Her gir vi deg svar på spørsmål du har før du kjøper vinduer, hvordan du finner vinduet som dekker dine behov og hvordan du monterer og vedlikeholder vinduene.

Lær mer

Aktuelt

Natre ble årets leverandør hos Hellvik Hus

Vi setter stor pris på å motta prisen som årets leverandør hos Hellvik hus. Det ligger mye arbeid bak en slik utmerkelse, og vi blir alle motivert til videre innsats for at våre forhandlere skal kjenne seg trygge i sitt valg av Natre som vindusprodusent.


Vant årets mangfoldspris Slik gir du hytta et løft med nye vinduerVid utsikt med heve-/skyvedør

Se alle artikler

Inspirasjon

Se alle inspirasjonsartikler


Snarveier

Priser

Ressurser
Alt du trenger å vite om vinduer

Priser

Inspirasjon

Nordisk harmoni

Da Inger Lise skulle ha seg bolig hadde hun et ønske om at det skulle være nytt. Hun fant en tomt med sentral beliggenhet på Aukra, og med hjelp fra Hedalm Anebyhus fikk hun satt opp drømmeboligen til seg selv og sine 3 barn.

Hjemmet er stilfullt innredet og bærer preg av kontraster – lyst og mørkt i en moderne og tidløs kombinasjon. Inger Lise trekker frem at hun er særlig fornøyd med hvordan de ulike størrelsen på vinduene passer godt inn med resten av huset.

Selve byggeprosessen gikk raskt, og det var utbyggeren Hedalm Anebyhus som presenterte Inger Lise for Natres vinduer. Boligmodellen heter Akse, men har kundetilpasset planløsninger og vindusløsninger. Kjøkken og stue er flyttet i framkant og det er tilført et ekstra soverom slik at alle i husstanden skulle få sitt eget. Alle vinduene er levert av Natre og har 3-lags glass. Denne glasstypen isolerer bedre, og forhindrer varmetap og kald trekk, særlig på vinteren.

- Jeg er veldig fornøyd med vinduene og synes de har et fint design. Dessuten er de praktiske og enkel å åpne og lukke, forteller Inger Lise.

Stuen gir pusterom i en hektisk hverdag. Med flammer i peisen, ullteppe, elegante detaljer og praktisk tilkomst, ønsker den både gjester og beboere velkommen. Spisestuen sørger for hyggelige familie-stunder, og her sørger vinduene fra Natre både for lys og romfølelse.

1 / 4