Søk
Vinduer
Ressurser
Om oss
Proff

Alt du trenger å vite

Alt du trenger å vite om vinduer

Her gir vi deg svar på spørsmål du har før du kjøper vinduer, hvordan du finner vinduet som dekker dine behov og hvordan du monterer og vedlikeholder vinduene.

Lær mer

Aktuelt

Natre ble årets leverandør hos Hellvik Hus

Vi setter stor pris på å motta prisen som årets leverandør hos Hellvik hus. Det ligger mye arbeid bak en slik utmerkelse, og vi blir alle motivert til videre innsats for at våre forhandlere skal kjenne seg trygge i sitt valg av Natre som vindusprodusent.


Vant årets mangfoldspris Slik gir du hytta et løft med nye vinduerVid utsikt med heve-/skyvedør

Se alle artikler

Inspirasjon

Se alle inspirasjonsartikler


Snarveier

Priser

Ressurser
Alt du trenger å vite om vinduer

Priser

Inspirasjon

Tradisjonsrikt på Hvaler

På Asmaløy i Hvaler ligger et idyllisk og nybygget hus som gjenspeiler de eldre, hvite husene som finnes overalt i øykommuner som denne.

Her bor samboerne Kristine og Martin, sammen med Hans Kristian på 10 år, Eirik på 6 år og lille Magnus på 2 år. Huset ble ferdigstilt i 2016 og er av typen Norddal fra Blink Hus, og vinduene – de er fra Natre.

- Vi er veldig opptatt av vinduer da vi opplever at de har mye å si for husets helhetsinntrykk. Hvilken vindustype vi ønsket var derfor det første vi bestemte oss for da vi skulle bygge nytt i tradisjonell stil, og valget falt på to-rams sidehengslede vinduer med gjennomgående sprosser. Kanskje aller viktigst var ønsket om solide vinduer av god kvalitet, sier Martin.

1 / 4

Et gardinfritt hjem

Til andre som skal bygge nytt eller bytte ut vinduer har paret en klar oppfordring.

- Se på forskjellige hus og vinduer, og legg merke til hvor mye vinduer har å si for husets utseende. Velg kvalitetsvinduer! Det lønner seg både med tanke på utseende, vedlikehold og energiforbruk.

Paret er enig om at kjøpsopplevelsen med Natre har vært utelukkende positiv, og det er ingen tvil om at de er fornøyd med vinduene sine.

- Vi synes vinduene våre er så fine at vi ikke har gardiner noen sted i huset, sier en fornøyd Martin.