searchbar
 

Vi er den ledende vindusforhandleren hos byggevarekjedene i Norge

Med over 75 års erfaring, nærmere 400 medarbeidere og flere store fabrikker i Norge, er Natre i dag den største produsenten av kvalitetsvinduer til norske hjem via byggevarehandelen.

På Natre produseres det trevinduer, balkongdører og heve-/skyvedører. Både med og uten utvendig aluminiumskledning som sikrer deg mot vær og vind og sørger for minimalt med vedlikehold. Og med flere fabrikker strategisk plassert rund om i landet er vi i stand til å levere deg kortreiste vinduer fra nord til sør.

Råvaren er det mest kritiske i vindusproduksjon. Her er det mye som påvirker levetid, funksjonalitet, stabilitet og vedlikehold. Natre har gjort et verdivalg og legger mye ressurser i råvaren og oppfølging av våre underleverandører. Våre produkter er godkjent av SINTEF. I tillegg til at SINTEFs godkjenning bekrefter kvalitet, bekrefter den også at Natres produkter er miljøvennlige. Fra treverk til den minste lille skrue, alle våre vinduer og dører er resirkulerbare og miljøvennlige. Produktene skal ikke bare tåle klimaet, men klimaet skal også tåle dem.

For å sikre deg som kunde det beste vinduskjøpet selges våre produkter utelukkende gjennom anerkjente forhandlere. Kjøper du et Natre-vindu er du i trygge hender – fra din første henvendelse, og frem til dine nye vinduer er levert hjem til deg.

Natre Vinduer AS er en del av DOVISTA-gruppen, som består av 10 kjente merkervarer innenfor dør- og vindusbransjen i Europa. DOVISTA A/S eies av VKR Holding, som eier virksomheter innen takvinduer, fasadevinduer og termisk solenergi i mer enn 40 land.

DOVISTAs varslerpolicy underbygger konsernets forpliktelser som et rollemodellselskap, og ledelsen i DOVISTA Group ønsker å oppmuntre til åpen dialog om alle saker knyttet til forretningsmetoder og andre saker i DOVISTA-enheter som betraktes som ulovlige. Les mer her!

Trenger du hjelp?

Vi har mange dedikerte kundebehandlere på vårt kundesenter

Natre Vinduer
Engenvegen 1
2827 Hunndalen

Har du spørsmål?
Kontakt vårt kundesenter
E-post: kundeservice@natre.no
Tel: 61 18 80 10

Er du forhandler?
Forespørsler til salg sendes til: salg@natre.no.
Øvrige spørsmål sendes til: kundeservice@natre.no

NB: Vi har samlet mye informasjon til deg som forhandler under vår Proff-fane

 

Finn riktig produkt:

   
Prøv VindusGuiden å få oversikt