Hopp til hovedinnhold

En heve-/skyvedør for tøffe forhold

Å kunne innrede med store glassflater som samtidig kan åpnes opp, gir deg muligheter for å skape et unikt hjem. Med vår heve-/skyvedør trenger du heller ikke være redd for uvær, for Natres dør tåler opp til tropisk storm!

Utsikt som kan åpnes opp

En heve-/skyvedør fra Natre gir deg ikke bare den etterlengtede følelsen av å åpne opp for sommeren, men den er også designet for å sikre maksimal isolasjon og motstand mot selv de tøffeste værforholdene.

Sammenlignet med en ordinær skyvedør, er den ekstra tett takket være sin unike konstruksjon. Både terskel, konstruksjon, pakninger og glass er optimalisert for å gi deg så god isolasjon som mulig.

Dette er bekreftet av SINTEF-godkjenningen vår, som garanterer at døren scorer høyt innen vind- og vanntetthet. Og jo kraftigere vinden blåser, desto tettere blir døren!

Bygget for å vare

Natres heve-/skyvedør er bygget for å vare, med fokus på robust kvalitet og bruk av materialer som tåler selv de mest ekstreme værforholdene. Vi bruker miljøvennlig kvalitetstre med høy andel kjerneved, noe som gir døren en naturlig impregnering og en forlenget levetid.

For ekstra beskyttelse mot sol og regn, tilbyr vi også aluminiumskledning på utsiden av døren, noe som gjør at du slipper skrape og male døren utvendig i årene som kommer.

Skreddersydd dine behov

En heve-/skyvedør er plassbesparende og lar deg utnytte hver eneste kvadratmeter av din tilgjengelige plass både inne og ute.

Med muligheten til å velge mellom standard størrelser eller skreddersydde mål etter dine ønsker, kan du være sikker på å få en dør som passer perfekt inn i ditt hjem.

I tillegg kan du selv bestemme designet på døra - for eksempel om du ønsker en annen farge enn hvit eller om du vil ha sprosser.

Besøk din nærmeste forhandler

Våre forhandlere svarer på dine spørsmål og hjelper deg med bestilling av din nye heve-/skyvedør.