Søk
Vinduer
Ressurser
Om oss
Proff

Alt du trenger å vite

Alt du trenger å vite om vinduer

Her gir vi deg svar på spørsmål du har før du kjøper vinduer, hvordan du finner vinduet som dekker dine behov og hvordan du monterer og vedlikeholder vinduene.

Lær mer

Aktuelt

Natre ble årets leverandør hos Hellvik Hus

Vi setter stor pris på å motta prisen som årets leverandør hos Hellvik hus. Det ligger mye arbeid bak en slik utmerkelse, og vi blir alle motivert til videre innsats for at våre forhandlere skal kjenne seg trygge i sitt valg av Natre som vindusprodusent.


Vant årets mangfoldspris Slik gir du hytta et løft med nye vinduerVid utsikt med heve-/skyvedør

Se alle artikler

Inspirasjon

Se alle inspirasjonsartikler


Snarveier

Priser

Ressurser
Alt du trenger å vite om vinduer

Priser

Inspirasjon

Bygget for inspirasjon og ro

I det arktiske landskapet i øyriket Fleinvær vest for Bodø finner man ni helt unike, små hus, samlet i et kunstnersenter.

Fordypningsrommet Fleinvær er bygget for å gi inspirasjon og ro i en vill og vakker kystnatur, og Natres produkter er brukt gjennomgående på alle husene. Et opphold her vil ta deg tilbake til naturen og la kroppen senke skuldrene. Her finnes ingen butikker, ingen biler – og ingen stress.

1 / 4

Lederen for oppføringen av Fordypningsrommet Fleinvær, musiker og komponist Håvard Lund, sier følgende om hvorfor de bygget Fordypningsrommet Fleinvær:

- Initiativtaker bak prosjektet er en målrettet mann som får blod på tann når noen sier "dette kommer aldri til å gå". Vi ønsket å bygge et sted for alle som trenger fred og ro til fordypning, uansett tema. Driften skal bestå av ren kommersiell utleie, og utleie til kunstnere og andre som har samfunnstjenlige prosjekter.

Konseptet bak Fordypningsrommet Fleinvær er at et reisefølge på mellom 1-10 personer leier alle de ni små husene samlet, for hver av dem har en funksjon. Man har blant annet et hus til kjøkken, et til toalett og et til sauna.

Natre et trygt valg

TYIN tegnestue/RintalaEggertson arkitekter har tegnet prosjektet, med byggestart i august 2014. Natres vinduer er brukt gjennomgående i alle husene. Lunde sier at det er god erfaring med Natre fra tidligere som var grunnen til at de også denne gangen ble valgt som leverandør.

- TYIN tegnestue arkitekter hadde ved flere anledninger tidligere benyttet seg av Natre-produkter, og mente dette var et godt valg også denne gangen. Begge hovedhusene har store heve-/skyvedører, noe som gjør rommene til deilige klimasoner der man er inne og ute på samme tid.

Er du mer nysgjerrig på Fordypningsrommet Fleinvær så besøk siden deres her.