searchbar

Aktuelt


Din unike heve-/skyvedør

Drømmer du om vid utsikt og masse lys inn i huset eller hytta? Samtidig som du kan åpne opp for luft og tilgang til uteplassen? Ønsker du deg en stor vindusdør som kan skyves til side – og slik viske ut skillet mellom ute og inne? En heve-/skyvedør er en ...

Slik bytter du vinduer selv

Sommer er et bra tidspunkt å bytte vinduer på og er du litt handy er dette noe du fint kan gjøre selv med litt løftehjelp. Vi forteller deg hvordan!

 

Bytt vinduer nå – få lavere strømregning til vinteren

Strømprisene har satt en støkk i de fleste av oss. Så hvordan kan vi utnytte energien vi har til rådighet på best mulig måte og energi-effektivisere der vi kan?

Foto: Ragnar Hartvig/TMM Production

Slik gir du hytta et løft med nye vinduer

Tiden vi tilbringer på hytta er kjærkommen, og ved hjelp av vinduer har du uante muligheter til å oppgradere både hytta og oppholdet ditt der.

Natre Årets leverandør hos Norgeshus

Gleden var stor da Natre nylig ble kåret til Årets leverandør på Norgeshus-kongressen i Bergen.

Natre favorittleverandør i byggevarehandelen

I den årlige rapporten Byggevarebransjen i fokus som nylig kom ut, er Natre på førsteplass som favorittleverandør. Samtidig gjør Natre det veldig godt på flere av områdene rapporten tar for seg, og spesielt høyt scorer vi på leveringssikkerhet, salg og marked.

 

Slipp lyset inn - det er vår!

Lys er viktig for en god helse, og mengde lys innendørs påvirker hvordan vi har det. I denne artikkelen forteller vi hvordan du kan åpne opp for mer lys i boligen din. 

Mulighetenes NOBB

Hva er NOBB egentlig, og hvilke muligheter kan NOBB gi oss?

Fra vei til bane - en grønnere og sikrere hverdag

Glassene i Natres vinduer produseres i Polen som del av felles innkjøp i Dovista-gruppen. Inntil nylig ble de fraktet med trailer fra Tczew i Polen og opp til Hemnes, noe som både forurenset og gav uforutsigbare leveranser. I dag fraktes glasset med tog på store deler av strekningen, og fordelene er mange.

 

 

Heve-/skyvedøra - akkurat slik du vil ha den!

Heve-/skyvedøra - akkurat slik du vil ha den!

En heve-/skyvedør fra Natre kan skreddersys ditt hus eller hytte. Vi forteller deg om alle mulighetene. 

Barn sitter og leser ved vinduet

Lavere strømregning med nye vinduer

Med dyre strømpriser bør vi se på tiltak for å bruke mindre energi. Minst halvparten av strømmen vi bruker går til oppvarming, så et naturlig sted å starte er å se om vinduene dine bør byttes ut.

Skihytte får eventyrlig oppgradering

En dugnadsdrevet skihytte i Glomfjord får hjelp av Eventyrlig oppussing og er nesten ikke gjenkjennbar etterpå. Snekkerpappaen setter inn Natre vinduer, og bidrar til wow-effekt med utsikt over fjellene og fjorden nedenfor. 

Bybadstua i Gjøvik

Samskaping om bybadstue

Innbyggerne i Gjøvik ønsket seg bedre utnyttelse av Mjøsa, og gjennom Bylab ble idéen om badstua født. Resultatet ble friluftshuset som nå ser dagens lys - bestående av bybadstue og kajakkhus helt nede i vannkanten i Fredevika.

Natres heve-/skyvedør lar deg slippe lys og varme inn i boligen

Vinn en HEVE-/SKYVEDØR

Vis oss utsikten du kan slippe inn i din bolig med heve-/skyvedør fra Natre, og vær med i trekningen av en heve-/skyvedør til ditt hjem.

Bli med å stemme frem en vinner i konkurransen vår!

 

En heve-/skyvedør lar utsiden bli en del av hjemmet ditt

Slipp utsiden inn

Vindusdører vil la deg åpne opp hjemmet for lys og utsikt. Men hvordan velge rett dør? Vi hjelper deg med å tenke igjennom valgene du har

Eventyrlig oppussing - stolt samarbeidspartner!

Natre med på Eventyrlig oppussing!

Viktig med rett montering av solskjerming

Nordmenn er i økende grad opptatt av naturlig sollys i boligen.

Tre/alu produkter gir mindre vedlikehold

«Tidsklemma» er et godt brukt ord i dagens samfunn, og et ønske om mindre vedlikehold er en tiltagende trend. 

Oppdatering av natre.no og Vindusguiden

En enda bedre utgave av natre.no og Vindusguiden er underveis, men det kan bety at du møter på noen feilmeldinger før det er helt klart.

Følg oss på Facebook!

Få med deg siste nytt, tips og konkurranser fra Natre.

Prøv Vindusguiden!

Natre kan nå tilby markedets beste rådgivningsverktøy – Vindusguiden!

Natre Vinduer med prestisjetung sertifisering

Vinduer og balkongdører fra Natre har oppnådd Teknisk Godkjenning av SINTEF Byggforsk

Natre AntiDugg

Vi garanterer ikke duggfritt, men Natre AntiDugg TM reduserer risikoen vesentlig for utvendig kondens på godt isolerte vinduer

Utvendig dugg/kondens/is

Har du opplevd å trekke gardinene til side en morgen, bare for å oppdage at vinduet er dekket med kondens? Du er ikke alene.

Innvendig kondens

Det faktum at nye vinduer er tettere enn gamle, er med på å gi mindre trekk, og derved mindre naturlig ventilasjon i boligen.

Derfor satser vi på lærlinger

Natre har benyttet seg av lærlinger i produksjonen i flere år, men i 2019 tok vi inn den første i administrasjonen. Det har gitt oss mange lærdommer, men desto flere fordeler. Men aller først – hvorfor ta inn lærlinger?

Amund Granerud og Ole Kristian Nyhus på utdeling av Industriprisen

Natres lærling nominert som årets lærling/TAF elev

I slutten av oktober gikk Industridagene Innlandet av stabelen, og det var samtidig tid for å gjøre stas på medarbeiderne i bedriftene ved utdeling av Industriprisen. 

Finn riktig produkt:

   
Prøv VindusGuiden å få oversikt